Pasar al contenido principal

Formulario de búsqueda

  • FORMACIÓN
    • Eventos Destacados
    • Cursos
    • Jornadas
    • Solicitudes - Descargas
  • I+D
    • Inversión en Infraestructuras Científico-Técnicas
    • Artículos Científicos
    • Proyectos en Desarrollo
    • Proyectos Finalizados
    • Portal de la INVESTIGACIÓN
  • TEMAS
    • Experimentación Agraria
    • Boletines Fitosanitarios de Avisos e Informaciones
    • Análisis de Vinos y Derivados
    • Plan Específico de Medidas Antifraude
    • Tramitaciones
    • Anuncios
  • TRANSPARENCIA
  • CONTACTO
desplazar_izquierda
desplazar_derecha
  • IVICAM
  • CIAPA
  • CIAG
  • CIAF
  • CERSYRA
  • EVE
  • DEHESÓN
  • CLAMBER
Logo de JCCM
Instituto Regional de Investigación y Desarrollo Agroalimentario y Forestal de Castilla-La Mancha.
  • Inicio
  • PROCESADO DE MATERIAS PRIMAS
  • Artículos Científicos ENOLOGÍA
Display a printer-friendly version of this page.Display a PDF version of this page.

ARTÍCULOS CIENTÍFICOS

  • PRODUCCIÓN VEGETAL
    • Cultivos Herbáceos y Hortícolas
    • Cultivos Leñosos
  • PRODUCCIÓN ANIMAL
    • Rumiantes
    • Apicultura
    • Especies Cinegéticas
  • PROCESADO DE MATERIAS PRIMAS
    • Enología
    • Productos Lácteos
    • Aceites Esenciales
  • __________________________________________
  • Normativa
  • Estatutos
  • Notas de prensa
  • Directorio
  • Web de Interés

Artículos Científicos ENOLOGÍA

2025

Características enológicas de los vinos de la variedad Patricia


Quantifying the Effects of Water Status on Grapevine Vegetative Growth, Yield, and Grape Composition Through a Collaborative Analysis


Wine bioacidification: Fermenting Airén grape juices with Lachancea thermotolerans and Metschnikovia pulcherrima followed by sequential Saccharomyces cerevisiae inoculation


2024

The Valorization of Spanish Minority Grapevine Varieties—The Volatile Profile of Their Wines as a Characterization Feature


Caracterización agronómica y enológica de 5 variedades de uva blanca recuperadas en Castilla-La Mancha: Blanca del Tollo, Castellana Blanca, Jarrosuelto, Montonera del Casar y Moscatel Serrano


Four new wines from La Mancha region: Chemical characterization of oenological parameters, phenolic composition and volatile compounds.


Exploring intra-specific variability as an adaptive strategy to climate change: Response of 21 grapevine cultivars grown under drought conditions


The Effects of a Saccharomyces cerevisiae Strain Overexpressing the Endopolygalacturonase PGU1 Gene on the Aminoacidic, Volatile, and Phenolic Compositions of Cabernet Sauvignon Wines.


Volatile characterization of recovery minority grape varieties from Castilla-La Mancha region (Spain)


Influence of the thickness of oak alternatives on the composition and quality of red wines


Páginas

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • ›
  • »
Logo de certificación Aenor
  • Inicio
  • Protección de datos
  • Otras instituciones
  • Mapa del sitio
  • Correo web
  • Aviso Legal
  • Accesibilidad